آغاز به کار دفتر مشترک انجمن صنایع غذایی استان و دانشکده صنایع غذایی
دفتر مشترک همگن صنایع غذایی استان خراسان رضوی و دانشکده صنایع غذایی دانشگاه فردوسی افتتاح شد .
این دفتر پس از انجام جلسات متعدد بین اعضای هئیت علمی گروه صنایع غذایی و انجمن و تهیه تفاهم نامه همکاری ، بصورت رسمی آغاز بکار کرده است .
با این اقدام ، زمینه همکاری نزدیکتر و عملی صنعت غذا با اساتید و دانشجویان این رشته در مقاطع مختلف تحصیلی از کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکتری فراهم گردید و در آینده نزدیک نحوه مراجعه مدیران صنعت و مسئولین کنترل کیفیت برای مشاوره و حل مشکلات و انجام پژوهشهای کاربردی از سوی انجمن اعلام خواهد شد .
لازم به ذکر است که بر اساس تفاهم انجام شده ، انجمن های مختلف غذایی می توانند بخش تحقیق و توسعه ( واحد R&D ) خود را به پایلوت های دانشگاه منتقل نمایند .
87 تعداد بازدید
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.