شرکتهای ترکیه مایل به همکاری مشترک با ایران در زمینه مواد غذایی حلال هستند
کنسول ترکیه گفت: شرکتهای این کشور مایل به برقراری روابط و همکاری مشترک با تولید کنندگان ایرانی در زمینه مواد غذایی حلال هستند.
مهمت داگان روز جمعه در حاشیه هفدهمین نمایشگاه بین المللی صنایع غذایی در مشهد طی گفت و گو با خبرنگار ایرنا صنایع غذایی در ایران را رو به پیشرفت دانست و افزود: صنعت غذا در ایران از نظر رعایت بهداشت با قوانین و استانداردهای جهانی منطبق است.
وی اظهار کرد: رعایت دقیق مسائل بهداشتی در تولید و بسته بندی مواد غذایی در ایران زمینه همکاری مشترک ترکیه و ایران در زمینه مواد غذایی حلال را افزایش می دهد.
وی گفت: در دیدار با مسئولان محلی برای همکاری در صنایع غذایی بویژه مواد غذایی حلال، ظرفیتهای بسیار در این نوع تجارت شناسایی شد.
کنسول ترکیه افزود: صنایع غذایی در ترکیه پیشرفت قابل توجهی داشته و می تواند در صدور برخی مواد غذایی به ایران بویژه خراسان رضوی اقدامات مطلوب انجام دهد.
وی اظهار کرد: لبنیات، میوه و سبزیجاتی که در نیشابور تولید می شود، کیفیت مطلوب داشته و شرکتهای ترکیه تمایل دارند در صادرات این محصولات به کشورهای آسیای میانه همکاری کنند.
وی با اشاره به ظرفیت و توان بسیار آستان قدس رضوی در تولید مواد غذایی و برند شناخته شده رضوی گفت: شرکتهای ترکیه درصدد برقراری ارتباط و همکاری مشترک با آستان قدس رضوی در زمینه صنعت غذا هستند.
هفدهمین نمایشگاه بین المللی صنایع غذایی و ماشین آلات که از چهارم شهریور با حضور 210 شرکت داخلی و 800 شرکت خارجی از 14 کشور در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی مشهد برگزار شده است تا هفتم شهریور ماه ادامه دارد
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.