کد خبر: 32788 | زمان مخابره: ۱۲:۰۲:۱۵ - شنبه ۳ شهریور ۱۳۹۷ | بدون نظر | دفعات مشاهده : 49 بازدید | |

با همت انجمن صنایع غذایی استان انجام شد ؛ کارآموزی دانشجویان در دل دانشگاه

با همت انجمن همگن صنایع غذایی استان و دفتر مشترک ارتباط با دانشگاه، کارآموزی تعدادی از دانشجویان صنایع غذایی دانشگاه فردوسی انجام شد.

گزارش روابط عمومی خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی حاکی است با همت این انجمن چندین پایلوت تولید فرآورده های غذایی با محوریت مواد لبنی، کنسروجات و نان در این دانشگاه راه اندازی و دانشجویان در حین تحصیل آموزش های لازم را فرا می گیرند.

تولید نان سنگک با سبوس فرآوری شده ۱۲ درصد فاقد اسید فیتیک و آکریل امید، افزایش فیبر محلول و زمان ماندگاری بیشتر از جمله محصولات جدید این بخش است.

خانه صنعت، معدن و تجارت استان متشکل از ۳۰ انجمن صنایع همگن است.



ارسال نظر


آخرین خبرها