ضرورت برقراری ارتباط بین تولیدکنندگان با سازمانهای نظارتی
دبیرکل خانه ایران با تاکید بر ضرورت برقراری ارتباط بین تولیدکنندگان با سازمانهای نظارتی به منظور ارتقای استاندارد و کیفیت محصولات غذایی گفت: صنعت غذا هیچگاه به دنبال چشم پوشی از رعایت مسائل کیفی نبوده و تلاش دارد از علم روز دنیا برای ارتقای کیفیت و استاندارد محصولاتش بهره بگیرد که کمک وزارت بهداشت در این زمینه ضروری است.
سیدمحمدرضا مرتضوی توضیح داد: در صورت ارتباط تنگاتنگ تولیدکنندگان و سازمانهای نظارتی بسیاری از مشکلات سلامت قابل حل خواهد بود و باعث می شود از بروز بسیاری از مشکلات برای سلامت مردم جلوگیری شود.
وی با بیان اینکه سلامت غذا باید از همه چیز مهمتر باشد، اظهار کرد: تلاش کانون صنایع غذایی این است که با نزدیک شدن به محققان و مسئولان کشور از مباحث علمی روز دنیا بهره مند شده و در عین حال جلوی وقوع برخی مشکلات را نیز بگیرد که این همان مصداق پیشگیری بهتر از درمان است.
رئیس هیات مدیره کانون انجمن های صنفی صنایع غذایی ایران افزود: ایران در زمینه بهداشت و سلامت جزو سرآمد کشورهای منطقه بوده و در جلوگیری از بیماریهای واگیردار نیز بسیار موفق بوده ایم. از نمونه های موفق ارتقای سلامت در حوزه صنعت غذا نیز می توان به غنی سازی آرد با افزودن اسید فوریک و آهن اشاره کرد که تاثیر بسزایی در ارتقای سلامت افراد جامعه داشته است.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.