کارخانجات آرد سازی خراسان رضوی درجه بندی شد
مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی خراسان رضوی گفت: طرح درجه بندی کارخانجات آردسازی این استان با هدف ایجاد فضای رقابتی در تولید آرد مرغوب و خدمات رسانی بهتر به اجرا گذاشته شد.
ایرج حسن پور افزود: در اجرای این طرح کارشناسان کنترل کیفی این شرکت، نمایندگان و کارشناسان معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان و دیگر ارگانهای مرتبط با این صنعت همکاری داشتند.
وی با بیان اینکه کارخانجات آردسازی در استان از تکنولوژی روزآمد و نوین جهانی بهره می برند گفت: اجرای این طرح در کنار انجام بازدیدهای کارشناسانه، شناسایی و رفع نواقص و ایرادات احتمالی در برخی از این مراکز تولیدی، عرصه رقابتی روز افزون در تولید محصول مرغوب پدید آورده است.
وی ادامه داد: امکانات ذخیره سازی استاندارد، بهره گیری از آزمایشگاه کنترل کیفیت مجهز و فعال، ارزیابی بهداشتی، بوجاری و کیفیت آرد استحصالی از مهمترین معیارها در درجه بندی تخصصی کارخانجات آرد استان بوده است.
وی اظهار کرد: در این راستا 26 کارخانه این استان از سطح یک تا چهار درجه بندی شدند.
وی گفت: کارخانجات آردسازی خراسان رضوی از نظر تکنولوژی نوین و کیفیت محصول از سطح و جایگاه مطلوب و قابل قبول در کشور برخوردارند.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.