افزایش تمایل برای خرید مواد غذایی خارجی
آلودگی مواد غذایی در ایران در چندسال گذشته بارها جنجالی شده است. از آلودگی برنج های پاکستانی و هندی گرفته تا سوسیس و کالباس، شیر و لبنیات پالمدار، مرغ سربدار و… همهوهمه برای افکار عمومی این سوال را ایجاد کرده که آیا در طی چند سال اخیر خوراک سالمی را به عنوان غذا مصرف کردهاند یا خیر؟
به تازگی نیز ماجرای مرغ آلوده به فلزات سنگین دوباره رونمایی شده است تا در گرانی گوشت قرمز، نگرانیهایی را برای مصرفکنندگان مرغ ایجاد کند.
در این رابطه رئیس هیئت مدیره انجمن همگن صنایع غذایی خراسان رضوی با بیان اینکه ریشه شایعات آلودگی مواد غذایی در نبود متولی واحد و منسجم در صنعت غذاست، گفت: هم اکنون چند نهاد مانند وزارت بهداشت، وزارت صنعت، معدن و تجارت و سازمان استاندارد متولی صنعت غذا هستند و هر کدام به دلیل جایگاه قانونی که دارند در خصوص صنعت غذا اظهار نظر میکنند.
محمد استادی افزود: این مسئله موجب میشود تا در این اظهارنظرها برخی از اوقات مسائلی ایجاد شود که نتیجه آن ایجاد شایعاتی درخصوص آلودگی موادغذایی است. وی ادامه داد: از نتایج چنین بحثی از بین رفتن اعتماد مردم به مواد غذایی توزیع شده در بازار میباشد.
علاوه براین چنین شایعاتی تاثیر منفی بر فضای کسب و کار میگذارند به طوری که تولیدکنندگان برای ادامه فعالیت با مشکل مواجه میشوند.
رئیس هیئت مدیره انجمن همگن صنایع غذایی خراسان رضوی تصریح کرد: به عنوان مثال چندی است که بحث استفاده از خمیرمرغ مطرح شده این در حالی است که این موضوع از گذشته وجود داشته و اگر چند واحد از خمیرمرغ در جای خود استفاده نکردهاند این به منزله حذف این ماده غذایی از زنجیره صنایع غذایی کشور نمیباشد. وی تاکید کرد: بهترین راهکار برای حل این مسئله انسجام بخشی به متولیان صنعت غذای کشور میباشد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.