در نشست مهندس حسینی و دکتر استادی مطرح شد ؛جهش انجمن صنایع غذایی خراسان برای ارتباط موثر با دانشگاه
جلسه هم اندیشی انجمن صنایع غذایی با رئیس و دبیر خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی به منظور تقویت ارتباط صنعت با دانشگاه برگزار شد.
در این جلسه ابتدا دکتر استادی رئیس انجمن صنایع غذایی استان با ارایه گزارشی از اقدامات انجام شده اظهار داشت : از موضوعات مهمی که در انجمن همواره مدنظر بوده ، بحث استفاده از ظرفیتهای دانشگاهی است که در این راستا از مدتی قبل با مذاکرات و پیگیری های انجام شده دفتر انجمن در دانشگاه فردوسی مشهد افتتاح گردید. وی افزود : با آغاز بکار این دفتر بستر مناسبی برای ارتباط مدیران واحدهای صنعتی با استادان و دانشجویان فراهم شده و تا کنون این دفتر سر منشأ خدمات مفیدی به صنعت غذا بوده است .
وی گفت : برخی از دانشگاهها دارای تجهیزات بسیار خوبی هستند که ندرتاً در بخش خصوصی داریم. وی ادامه داد : انجمن صنایع غذایی همکاری خود را با پارک علم و فناوری نیز آغاز نموده و در این بخش هم شاهد اقدامات مفیدی در حوزه صنعت غذا با توجه به نیازهای پژوهشی تولید کنندگان خواهیم بود.
دکتر استادی در ادامه ، خلاء ارتباطی دانشگاه و صنعت را “مدیریتی” دانست و خاطر نشان کرد : ما تلاش می کنیم تا با برقراری ارتباط سازنده ، بستر مناسب برای تجاری سازی علم و پژوهش در صنعت غذا فراهم شود. وی در ادامه خواستار پیگیری مشکلات مربوط به صادرکنندگان توسط مسئولان کشور شد و ادامه داد : تا کنون مشکل کمبود واگن به صورت ریشه ای رفع نشده است.
در ادامه این جلسهمهندس کافی دبیر انجمن صنایع غذایی استان هم با تاکید بر استفاده از ظرفیت های دانشگاهی برای توسعه صنعت تصریح کرد : در این حوزه در سالهای گذشته شعارهای زیادی داده شد اما از اقدامات موثر خبری نبوده است . وی افزود : اقدامات این انجمن در همکاری با دانشگاه فردوسی و پارک علم و فن آوری و نیز ایجاد دفتر در دانشگاه یک نقطه عطف و اقدام عملی موثر برای ارتباط صنعت و دانشگاه است.
وی گفت : تا کنون 10 رشته غذایی در انجمن سازمان دهی و مدیریت شده است . در ادامه این نشست مهندس حسینی رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی هم در سخنانی اظهار داشت : بحث ارتباط صنعت با مراکز آموزش عالی سالها است که مطرح می باشد اما نه صنعت و نه دانشگاه این موضوع را پیگیری عملیاتی نکرده اند. وی گفت : صنعت نیازمند توسعه از مسیر پژوهش ، نوآوری و خلاقیت است که راه آن ارتباط جدی و عملی با دانشگاههای کشور است.
وی گفت : در صنعت غذا ما بهترین مواد اولیه و محصولات کشاورزی و دامی را داریم ، بنابراین محصولات این صنعت هم باید با همفکری و اقدامات پژوهشی در دانشگاه بهترین باشد . وی با تاکید بر تجاری سازی علم در دانشگاهها خاطر نشان کرد : انجمن های خانه صنعت در این خصوص می توانند اقدامات مفیدی را پیش بینی و اجرا کنند . در ادامه مهندس ابراهیمی دبیر کل خانه صنعت، معدن و تجارت استان هم با بیان اینکه ارتباط با دانشگاه لازمه توسعه صنعتی است تصریح کرد : از ابتدای سال جاری اقدامات متنوعی برای عملیاتی سازی این موضوع انجام شده است که بزودی اعلام می شود. وی تاکید کرد : خلاء مدیریتی در حوزه ارتباط با دانشگاه بایستی از ناحیه دو طرف مرتفع شود.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.