با همت انجمن صنایع غذایی استان انجام شد ؛ کارآموزی دانشجویان در دل دانشگاه
با همت انجمن همگن صنایع غذایی استان و دفتر مشترک ارتباط با دانشگاه، کارآموزی تعدادی از دانشجویان صنایع غذایی دانشگاه فردوسی انجام شد.
گزارش روابط عمومی خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی حاکی است با همت این انجمن چندین پایلوت تولید فرآورده های غذایی با محوریت مواد لبنی، کنسروجات و نان در این دانشگاه راه اندازی و دانشجویان در حین تحصیل آموزش های لازم را فرا می گیرند.
تولید نان سنگک با سبوس فرآوری شده 12 درصد فاقد اسید فیتیک و آکریل امید، افزایش فیبر محلول و زمان ماندگاری بیشتر از جمله محصولات جدید این بخش است.
خانه صنعت، معدن و تجارت استان متشکل از 30 انجمن صنایع همگن است.
95 تعداد بازدید
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.