مدیرعامل شرکت نان قدس رضوی: تولید نان صنعتی، نیازمند فرهنگ سازی مناسب است
مدیرعامل شرکت نان قدس رضوی گفت:تولیدبهینه نان صنعتي به عنوان محصولي بهداشتي،باكيفيت و سالم جهت استفاده مصرف كنندگان به متولي مشخص ،فرهنگ سازی صحیح و همكاري مراجع ذي ربط نیازمنداست.
حسن قاسمیان مقدم افزود:ايجاد واحدهاي صنعتي در جهت توليد نان از حدود سه سال قبل توسط مسئولان مربوطه در سطح كشور مطرح شد ولي متأسفانه به دلايل مختلف از قبيل عدم فرهنگ سازي صحيح و پشتيباني لازم ، نبود كارشناسان خبره در جهت ارائه راهنمايي هاي مفيد و آموزشهاي ثمربخش ، عدم هماهنگي بين دستگاههاي ذي ربط و…. اين طرح با اقبال عمومي و موفقيت چنداني مواجه نشد.
وی ادامه داد:كمبود كارشناسان متخصص جهت حضور در واحدهاي توليد نان صنعتي ، عدم برنامه ريزي براي توليد گندم مناسب به منظور توليد اين محصول غذايي ، عدم حمايت هاي لازم براي شكل گيري و بهره وري بيشتر اين واحدها و … همگي منجر شد تا واحدهاي صنعتي كه بدين منظور از سه سال قبل تشكيل شده اند، متأسفانه با توان كمتر از ظرفيت اسمي خود كار كنند و يا به تعطيلي واحدها و توقف فعاليت برسند.
وي اظهار داشت : نان صنعتي با توجه به رعایت مسائل بهداشتي ، ارائه محصول با كيفيت و مناسب ، سرعت عمل در تهيه و پخت نان و … از جمله محصولات غذايي است كه در اكثر كشورهاي دنيا رايج ميباشد و اميدواريم با رفع معضلات موجود ، ايران نيز بتواند در اين زمينه به موفقيت هاي چشمگيري نائل شود .
مديرعامل شركت نان قدس رضوي تأكيد كرد: آنچه كه در چند سال اخير با آن مواجه بوده ايم ، واگذاري واحدهاي صنعتي براي توليد نان به افراد و بخشهايي بوده است كه عليرغم صرف هزينه هاي بالا، متأسفانه هيچگونه تخصص و خبرگي در اين كار نداشته اند.
قاسميان اضافه كرد : عليرغم اينكه از سوي مسئولان و دستگاههاي ذي ربط اعلام شده بود كه با برنامه ريزي صحیح ، مصرف نان صنعتي هر ساله در كشور بايد حدود 10 درصد افزايش يابد، متأسفانه درحال حاضر حدود 5 تا 10 درصد از كل نان مصرفي كشور به نان صنعتي اختصاص دارد و اين در حالي است كه از سه سال قبل تاكنون بايد اين رقم به 30 درصد در سطح كشور مي رسيد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.